Ervaringen van mijn klanten,

zodat jij weet waarom je mij moet inschakelen.

 • Lois is een zegen voor organisaties die echt iets met video willen bereiken. Ze denkt mee, geeft advies en heeft net dat tikkeltje eigenwijsheid dat je nodig hebt voor een topresultaat. Als opdrachtgever weet je gewoon dat je bij haar in goede handen bent. Lois bellen = rust in je hoofd. Ze denkt vooruit, is empathisch, stelt mensen voor de camera op hun gemak en levert, telkens weer, snel een ‘ruwe versie’ die zo goed als af is. Superhandig is ook dat ze een netwerk heeft van meerdere videomakers en editors die voor haar werken. Ook dat coördineert Lois als een top pro. Dus wat je videowens of beeldstrategie ook is, Lois bellen. En dan is ze ook nog eens een fun person & good company. Tot snel Lois!
  Robert Kleissen - Hoofd Communicatie Haag Wonen

 • Een eerste keer gefilmd worden voor een openings/promotiefilmpje vond ik best spannend. Lois is heel makkelijk in de omgang en heeft een enthousiaste en spontane benadering. Ik voelde mij hierdoor meteen op mijn gemak. De gemaakte beelden zijn mooi en creatief verwerkt, waardoor het resultaat een heel tof en toegankelijk filmpje is geworden.
  Sandra Hazebroek, manager zorg en werk Schroeder

 • Van een intern evenement wilden wij een beeldregistratie laten maken. De briefing was duidelijk; het moest een combinatie worden van beelden die Lois zou filmen en foto’s die wij zouden aanleveren. Wij zijn onder de indruk van de snelheid waarmee Lois de beelden en interviews op locatie heeft kunnen opnemen en - samen met de aangeleverde beelden - heeft kunnen bewerken. Het resultaat is een video die klopt met onze verwachtingen. Wij kijken met veel plezier en enthousiasme terug op onze samenwerking.
  Joyce Blok, PMO coördinator Nederlandse Loterij

 • Aangezien wij bij voorkeur samenwerken met lokale ondernemers, zijn we in onze zoektocht naar een camjo terecht gekomen bij Lois. Dat bevalt ontzettend goed. Lois kent onze gemeente en heeft inmiddels al verschillende opdrachten mogen doen voor ons. Dat maakt dat ze vaak aan één woord genoeg heeft. Ze denkt goed mee, neemt geen blad voor de mond en stelt mensen op hun gemak voor de camera. Ik hoop dat we nog lang mogen samenwerken.
  Kelsey Fieret, Social media specialist gemeente Leidschendam-Voorburg

 • Lois heeft mijn bedrijfsfilm gemaakt. Een bedrijfsfilm van een bedrijf dat zich met rouw bezighoudt. Dat vraagt speciale kwaliteiten. Die heeft Lois! Tijdens de opnames heeft Lois secuur meegekeken of de sfeer van het bedrijf goed werd neergezet. Lois heeft met gevoel de film gemonteerd. Het is een warm document geworden dat ik vol trots presenteer.
  Leoniek van der Maarel, rouwtherapeut Het Nieuwe Rouwen

 • Kinderen die regelmatig bewegen, zijn vrolijker, gezonder én ontwikkelen sneller hun talenten. Daarom maakt de Krajicek Foundation buiten sporten en spelen vanzelfsprekend voor kinderen voor wie dit niet vanzelfsprekend is. Naast lokale activiteiten op onze Playgrounds organiseren wij ook grote landelijke sporttoernooien, die Lois altijd voortreffelijk in beeld brengt. Lois is een professional die enthousiast, creatief, meedenkend en flexibel is. Voorafgaand bespreken we altijd voor wie we de video maken, welke sfeer we neer willen zetten en voor welke kanalen. Dat maakt dat Lois tijdens het event ‘lekker haar gang kan gaan’ en wij zeker weten dat het resultaat naar volle tevredenheid zal zijn. Sterker nog, we zijn zo tevreden dat wij haar regelmatig ook voor andere videocontent vragen zoals voor de bouw van een sportoverkapping en onze jaarlijkse benefietavond. Wij zien Lois eigenlijk als onze collega en kijken er naar uit om met haar nog vele bijzondere momenten van de foundation vast te leggen!
  Freia Goederaad, marketing- en communicatiemanager Krajicek Foundation

 • Ik ben groot fan van Lois! Ze heeft meerdere evenementen gefilmd die ik georganiseerd heb voor Reinier de Graaf. Ze legt vast wat gezien MOET zijn door mensen die er niet bij waren. Het videoverslag is de kers op de taart na afloop van ieder evenement. Ik ben trots op dat ik haar heb ontmoet en ze in mijn netwerk wil zijn!
  Karen Aanraad, managementassistent Reinier de Graaf

 • Lois heeft voor DBA de bedrijfsfilm gemaakt en we zijn heel erg tevreden over het eindresultaat. Lois weet heel goed de wensen van de klant om te zetten naar het beeld, waardoor alles heel duidelijk en natuurlijk overkomt. Haar kritische blik maakt het dat het eindresultaat een WOW effect had.
  Joyce de Baan, Directeur DBA

 • Natuurlijk altijd spannend: Good Place 2 Work Rotterdam wilde een nieuwe bedrijfsfilm laten maken maar door wie? Daar waren we echter snel uit. Door New Videomakers. Goede keus. Vanaf het allereerste begin heeft Lois zich zeer betrokken en creatief getoond. De samenwerking, het bedenken en uitwerken van het script, verliep erg prettig. De professionaliteit van Lois is duidelijk terug te zien in de uiteindelijke film. Wij zijn er blij mee.
  Herma van Boven, Bedrijfsleider GP2W

 • Lois heeft voor ons twee bedrijfsfilms gemaakt waar we erg trots op zijn en waar we heel veel positieve reacties op krijgen. Om deze films te maken zijn we een dag met Lois op pad geweest om projekten te bekijken en om een aantal personeelsleden te interviewen. Gedurende het filmen leeft ze zich helemaal in en wordt ze alleen maar enthousiaster. Het is ongelofelijk hoe snel ze voldoende heeft gefilmd om de films compleet te maken. Buiten het feit dat we erg tevreden zijn over de films was de filmdag ook een feestje om mee te maken.
  John van der Valk, Eigenaar

 • DSW Rijswijk heeft Lois ingehuurd voor het maken van korte bedrijfspresentaties. Het doel van deze bedrijfspresentaties was om enerzijds de medewerkers van DSW te laten zien dat werken op locatie ‘leuk’ is en anderzijds om werkgevers een kijkje in de keuken van DSW te gunnen. Lois heeft naar aanleiding van de briefing een kort script geschreven, zodat alle betrokkenen weten wat van hen verwacht wordt. Lois is praktisch en professioneel in haar aanpak en heeft oog voor detail. Mede door de gemaakte korte bedrijfspresentaties hebben een groot aantal DSW medewerkers de stap naar buiten durven te zetten. Iedereen die korte bedrijfspresentaties in wil zetten als ondersteuning voor een project/campagne adviseer ik contact op te nemen met New Videomakers.
  Remco Wijnia, directeur DSW Rijswijk
TOP